89.00 лв
Цвят
бежов
бежов
Размер
75/85 cm
Информация за продукта
Артикул: 113357

### Бебешко Кашмирено Одеяло в Бебешко Розов Цвят – Нежност и Топлина за Вашето Малко Съкровище

Когато става въпрос за комфорта на вашето бебе, компромиси не съществуват. Нашето бебешко кашмирено одеяло в деликатен бебешко розов цвят е създадено с мисъл за най-ценното – вашето мъниче. Изработено от най-финия кашмир, това одеяло съчетава лукс, мекота и топлина, като предоставя на вашето дете уют и сигурност още от първия ден.

#### Защо да изберете нашето бебешко кашмирено одеяло?

- **Изключителна мекота**: Кашмирът е известен със своята ненадмината мекота, която гали кожата на вашето бебе с лекотата на пухче. Това одеяло е идеално за нежната и чувствителна кожа на новороденото.

- **Оптимална топлина**: Кашмирените влакна са отличен изолатор, който запазва топлината на тялото, без да причинява прегряване. Това гарантира, че вашето бебе ще се чувства комфортно, независимо от времето навън.

- **Хипоалергенен материал**: Естественият кашмир е хипоалергенен, което го прави перфектен избор за бебета с чувствителна кожа или склонност към алергии.

- **Бебешко розов цвят**: Нежният розов нюанс придава на одеялото изискана естетика, която прекрасно допълва всяка бебешка стая. Този цвят символизира нежност, любов и грижа, което го прави идеален за вашето малко момиче.

- **Перфектен подарък**: Нашето бебешко кашмирено одеяло е не само практично, но и изключително стилно. То е прекрасен подарък за новородено, който ще бъде оценен и обичан години наред.

#### Как да се грижим за кашмиреното одеяло?

За да запазите нежността и красотата на одеялото, препоръчваме да го перете ръчно или на деликатен режим в пералнята, използвайки специални препарати за вълна. Избягвайте сушенето в сушилня, за да предотвратите свиване или загуба на формата.

Нашето бебешко кашмирено одеяло в бебешко розов цвят е създадено, за да осигури най-доброто за вашето бебе. Нежност, топлина и елегантност – всичко, което заслужава вашето мъниче.

Подарете на вашето дете лукса на кашмира още днес и се насладете на спокойни и уютни моменти заедно.

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.